LIVØVEJ 41,

9681 RANUM

Landejendom / Nedlagt landbrug
Kontantpris: 1.395.000
Ejerudgift pr. md.: 1.346
Beliggenhedsby: Rønbjerg
Boligareal: 120 m²
Grundareal: 4835 m²
Antal plan: 1
Værelser/stuer: 3 / 1
Byggeår: 1970
Energimærke: D

Sagsnr. 3163

Naturskøn beliggenhed og mulighed for atelier, hobbyvirksomhed mv.

En smukkere placering er svær at finde: På en sommerdag, når solen står højt på den blå himmel, det gyldne korn bølger i vinden, og Livø lyser op som en fjern perle midt i Limfjorden, er idyllen virkelig fuldendt her på Livøvej 41. Ja, uanset årstiden er det en fryd at bo på denne landejendom - ikke bare på grund af udsigten, men også takket være det hyggelige stuehus og de superanvendelige tilhørende bygninger.
 
Udover stuehusets 120 veldisponerede kvadratmeter ligger der nemlig flere udhuse på den 4.835 m2 store grund. Den største bygning har tidligere fungeret som udstillingsbygning, hvilket er et oplagt anvendelsesformål. Denne bygning er godkendt til 100 personer. Det gode lysindfald og den imponerende loftshøjde gør den også velegnet som festlokale, atelier eller en anden form for hobbyvirksomhed. Her er mange muligheder og kun fantastien sætter grænser!
 
Ligesom udhusene har stuehuset hvid facade, mørkt sadeltag samt rødmalede døre og vinduesrammer. Både entré og bryggers giver adgang til boligen, som blandt andet rummer tre gode værelser, et gæstetoilet og et rummeligt brusebadeværelse. Samlingspunkterne i boligen er spisekøkkenet og stuen, som ligger side om side. Begge rum har lysindfald fra to sider, og vinduerne sørger selvfølgelig også for, at I kan nyde den flotte udsigt inde fra boligen.
 
Udsigten over de åbne marker kan alternativt beundres fra haven, hvor de mange kvadratmeter giver et væld af muligheder. Drømmer I om storstilede køkkenhaveprojekter, farvestrålende staudebede eller måske bålplads, kaninbur og buskadser til børnene opdagelseseventyr? Alt kan lade sig gøre her.
 
Ejendommen er placeret cirka midt imellem Ranum og Rønbjerg - førstnævnte byder på alle dagligdagens bekvemmeligheder, så som skole, indkøb, fritidsaktiviteter mv. Sidstnævnte byder på hyggeligt havnemiljø og Rønbjerg Feriecenter. Foruden Limfjordens kyster ligger Vilsted Sø tæt på, og Løgstør kan I køre til på cirka ti minutter.
 
Kontakt os for en fremvisning, og glæd jer til at se både bolig og beliggenhed!

Læs hele beskrivelsen ▾
Asger Larsen
ASGER LARSEN Ejendomsmægler & Valuar mail@maegleren.dk
Østerbrogade 7 9670 Løgstør
Hent dokumenter
Book fremvisning
Ring mig op

Lignende boliger

2662
ÅLEVEJ 44, 9681 RANUM PRIS: 1.495.000 KR.