Din selvstændige ejendomsmægler i Løgstør, Vesthimmerland og Jammerbugten

Overvejer du at købe eller sælge din bolig i Løgstør, Vesthimmerland eller omegn, er Mæglerfirmaet Asger Larsen - Allan Kristensen ApS det oplagte valg. Med mange års erfaring inden for køb og salg af ejendomme i Nordjylland, er vi din oplagte ejendomsmægler, som kan bidrage positivt til enhver købs- eller salgsoplevelse.  
     
Vi er en uafhængig ejendomsmægler, hvilket betyder, at vi kan tilbyde en fleksibilitet, som ikke fås i større mæglerkæder. Dette kommer blandt andet til syne i vores konkurrencedygtige priser og vores daglige arbejde. I vores mæglerfirma går vi altid det ekstra skridt for vores kunder, da vi sætter en stor ære i at yde professionel rådgivning i forhold til køb og salg af ejendomme.
Vi har altid et stort udvalg af huse til salg i Løgstør og Vesthimmerland. Ligegyldigt om du er på udkig efter en villa til salg eller en landejendom til salg i Nordjylland, så finder du hos Mæglerfirmaet Asger Larsen - Allan Kristensen ApS altid ejendomme, som varierer i både pris, beliggenhed, størrelse og type. Vi har derudover også grunde til salg, hvis du selv ønsker at opføre dit drømmehus.
Hvis du er på udkig efter en ny bolig, kan du med fordel melde dig ind i vores køberkartotek, hvor du kan specificere, hvilken type ejendom du er på udkig efter.
Det er en stor beslutning, hvis du vælger at sætte din bolig til salg. Derfor er det yderst vigtigt, at du har en professionel ejendomsmægler med ved din side, når ejendommen skal sælges. Vi tilbyder en gratis og ærlig salgsvurdering, hvor du får vished om værdien af din bolig, som sættes korrekt allerede første gang. Som ejendomsmægler har vi mange års erfaring med salg af alt fra landejendomme til parcelhuse, og med vores effektive køberkartotek får interesserede købere hurtigt besked omkring din ejendom.
Overvejer du at sælge din bolig, er det vigtigt, at du vælger en ejendomsmægler med en indgående viden i lokalområdet. Dette er noget vi, hos Mæglerfirmaet Asger Larsen - Allan Kristensen ApS, sætter en stor ære i. Vi er en ejendomsmægler med stor viden omkring Jammerbugten og Vesthimmerland samt Løgstør, hvilket kommer med en række af positive effekter for vores kunder. En af disse er prissætningen af din bolig, da vi ud fra markedet og tidligere solgte emner har en god og præcis fornemmelse af, hvad prislejet er i netop dit område.
Skal din bolig sælges, eller er du på udkig efter drømmeboligen, kan du med fordel kontakte os for en uforpligtende samtale om din boligsituation på tlf. 98 67 81 32. Vi kan være med til at overskueliggøre din boligjagt eller effektivisere salgsperioden gevaldigt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.