Kristiansmindevej 36A, st. tv, 9670 Løgstør

Beskrivelse

DRØMMER DU OM AT VÅGNE TIL DENNE UDSIGT?

Projektet omfatter 16 ejerlejligheder fordelt i to punkthuse med hver 8 lejligheder på 4 etager. Der opføres to lejligheder i stueplan, 2 lejligheder på første sal, 2 lejligheder på 2 sal og 2 lejligheder på 3 sal.
I kælderen er der parkeringsplads og depotrum til hver lejlighed samt fælles værksted og opholdsrum med bad og toilet samt mulighed for senere, evt. at etablere køkken.
Mod syd og skoven har lejlighederne en terrasse (lejlighederne i stuen) og de øvrige en altan. Mod fjorden har alle lejligheder en stor altan, hvilket giver mulighed for at flytte med solen rundt men også opholde sig med gæster på terrassen.

Placeringen er yderst attraktiv – på skrænten og alle boliger har panoramaudsigt udover Limfjorden og byens røde tage. Beliggenheden er også helt særlig – helt uden støj og trafikkaos i læ af Christiansminde Skoven og samtidig i kort gåafstand til byens restauranter, caféer, hyggelige handelsstrøg, badestrand, Kultur-, Biograf- og idrætscenter Lanternen, golfbanen, Frederik den VII’s kanal og lystbådehavnen.

Arkitekten bag projektet har lagt stor vægt på, at der er udsyn gennem boligen, når man træder indenfor. Kvalitet og lyse overflader er nøgleord i de 16 luksuslejligheder. Hver lejlighed har udsigtsaltaner mod nordvest og sydøst og består af veludstyret køkkenalrum, stort soveværelse med tilhørende walk-in og direkte adgang til eget badeværelse. Herudover kan det fremhæves, at hver lejlighed har eget bryggers og viktualierum i forbindelse med køkkenet. Sidst men ikke mindst 2 værelser og et gæstebadeværelse.

Når man køber en lejlighed beslutter man så om man også vil købe en P plads i kælderen. Ønsker man ikke at købe P plads i kælderen i forbindelse med at man køber lejlighed, tilbydes den til andre lejlighedskøbere. Kælderen indeholder desuden et depotrum til hver lejlighed samt et disponibelt gæsterum med bad og værksted, som er til rådighed for beboerne i ejendommen, efter ejerforeningens regler.

Lejlighederne sælges og afleveres indflytningsklare. Der er dog rig mulighed for selv at have indflydelse på materialevalget i den ønskede lejlighed.

Se på kort
Ejerlejlighed Til salg
  • Sagsnummer : 3670
  • Udbetaling : 155.000 kr.
  • Ejerudgift : 3.720 kr.
  • Brutto ex. ejerudgift : 11.879 kr.
  • Netto ex. ejerudgift : 10.481 kr.
  • Boligareal : 143 m2
  • Antal rum : 3
  • Byggeår : 2019
kr. 3.025.000

Dokumenter

  • (736KB)

Aktiver dokumenter ved at udfylde formular.
Gem evt. dokumenterne på din enhed inden du forlader siden

Jeg vil gerne kontaktes

Mægler Info

Asger Larsen

Elitemægler

Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern