Evaslundvej 45, Østerbølle, 9620 Aalestrup

Hyggelig landejendom med mange muligheder!

Drømmer du om at bo på landet, med god plads omkring dig, med mulighed for hestehold og ikke mindst med et rigt dyreliv omkring dig - så har du her muligheden. Ca. 4 km fra Aalestrup ligger denne charmerende ejendom, der tilbyder hele 180 m2 bolig samt 5.516 m2 grund beliggende omkring ejendommen.
 
Stuehuset der er i to plan indeholder i stueplan bryggers med adgang til badeværelse samt et dejligt køkken-alrum der ligger i åben forbindelse med stue. Her er rummeligt og god plads til både børn og voksne. Derudover tilbyder stueplan 2 værelser. På 1. salen er der ydermere 3 gode værelser samt et repos. Alt i alt en fornuftig bolig med mange gode kvadratmeter.
 
Udvendigt er der en dejlig indhegnet gårdsplads samt et godt udhus med hestebokse og mulighed for at indrette værksted mv.  På modsatte side at stuehuset findes en dejlig terrasse samt god have med masser af plads til leg og aktivitet.
 
Der er cykelsti til Aalestrup som tilbyder skole, børnepasning samt indkøbsmuligheder. Derudover er der ikke langt til handelsbyerne Aars og Farsø.
 
Kontakt os allerede nu for en uforpligtende fremvisning.
 
Vi glæder os til at byde dig velkommen til Evaslundvej 45!

Kontakt os

    Bestil fremvisning

    Bestil salgsopstilling