Dalhøjen 82, 9690 Fjerritslev

Stor kvalitetsvilla på lukket vej i Fjerritslev

Denne villa henvender sig til den pladskrævende familie, der sætter pris på god kvalitet. Det får I nemlig i denne etplansvilla, der breder sig ud over hele 289 m2 for enden af en lukket vej i Fjerritslev.
 
Hvis I falder ind under kategorien "den travle børnefamlie" kommer I til at kunne spare tid i hverdagen på grund af den praktiske beliggenhed. Fjerritslev Skole ligger blot halvanden kilometer væk, og der er endnu kortere til supermarkeder og spisesteder i byens centrum. Har I børn i børnehavealderen, skal I kun bevæge jer 300 meter for at hente og bringe.
 
Huset er opført i 2010, og arkitekten har tydeligvis haft den moderne families behov i tankerne. Med til boligen hører en indbygget garage på 104 m2, og det hele ligger på en 1.764 m2 stor grund.
 
Inden døre får I en separat forældreafdeling med walk-in-closet og eget badeværelse. I børneafdelingen er der tre værelser og yderligere et badeværelse og et walk-in-closet til deling. Derudover rummer ejendommen et bryggers, et værksted og et stort multirum med gæstetoilet. Familien kan samles i det store køkken-alrum om fælles madlavning og spisning, og der er rigeligt med plads til gæster omkring et stort spisebord. Villaen fuldendes af en stor stue med et dejligt lysindfald.
 
Udenfor er der terrasser mod alle verdenshjørner, både åbne og overdækkede. Den store have har havedam, drivhus og mange flotte bede, som I kan dyrke til den grad, I har lyst.
 
Her er der tale om en ejendom fra øverste hylde, og hvis det lyder som noget for jer, er vi klar til at arrangere en fremvisning.
 
Ring i dag, og hør nærmere.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling