Marthasvej 15, Trend, 9670 Løgstør

Beskrivelse

MULIGHED FOR SAMLET KØB AF 3 GRUNDE FOR I ALT 300.000 KR.

1209 m2 fritidsgrund i Trend!

Drømmer du om at bygge nyt fritidshus, så har du her muligheden for at erhverve din egen fritidsgrund i det attraktive sommerhusområde ved Trend. Grunden ligger placeret på Marthasvej, hvorfra du via sti systemerne kan nå stranden på en kortere gå tur. I og med at grunden er delvis beplantet, er der rig mulighed for selv at bestemme, hvor stort et skovområde du ønsker fældet i forbindelse med opførelsen af drømmehuset!

Tilslutning til vand og el er betalt!

Trend området byder på en dejlig børnevenlig strand, godt miljø til windsurfing, campingplads, Trend Kro samt en Put&Take sø. Man finder samtidig Vitskøl Kloster, som byder på flere spændende aktiviteter i løbet af året. Derudover er der i området rig mulighed for at benytte sig af de offentlige stier og mountainbike-ruter.

Derudover ligger sommerhusområdet ikke langt fra handelsbyen Farsø som tilbyder blandt andet spisesteder, butikker samt indkøbsmuligheder. Muslingebyen Løgstør ligger blot 14 km væk og her er der er rig mulighed for at nyde restauranter, butikker samt det maritime miljø omkring havnen.

Feriecentret Dayz i Rønbjerg ligger ca. 8 km væk og tilbyder legeland og badeland. Ønsker man at prøve kræfter med en omgang golf, ligger der 4 golfbaner i en radius af 20 km fra sommerhusgrunden.

Kontakt mægler for mere info – tlf. 9867 8132!

Se på kort
Fritidsgrund Til salg
  • Sagsnummer : 3520
  • Udbetaling : 25.000 kr.
  • Ejerudgift : 201 kr.
  • Brutto ex. ejerudgift : 540 kr.
  • Netto ex. ejerudgift : 437 kr.
  • Grundareal : 1209 m2
kr. 119.000

Dokumenter

  • (782.6KB)

Aktiver dokumenter ved at udfylde formular.
Gem evt. dokumenterne på din enhed inden du forlader siden

Jeg vil gerne kontaktes

Mægler Info

Asger Larsen

Elitemægler

Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern