Matildesvej, Prisgruppe 2, 9670 Løgstør

Beskrivelse

Nye sommerhusgrunde i Trend!

De nye udstykninger ligger i et naturskønt område, tæt på Trend skov, Trend Å og børnevenlig badestrand hvor der også er mulighed for surfing. I området er der ligeledes campingplads med købmand og Put & Take søer. Der er kun 15 km til nordens største golfcenter og kun 7 km til Dayz Feriecenter, som byder på wellness, badeland og aktiviteter for både voksne og små.

Der er tale om to områder, som er delt i syd og nord. Syd ligger mellem Kammasvej og Margrethesvej og her vil der blive 33 grunde, og nord ligger ved Ane Mariesvej hvor der vil blive 39 grunde i første omgang. Sommerhusområdet ligger i tilknytning til landsbyen Borregård.

TREND SYD: Sommerhusområdet forsynes med stisystemer, således at det bliver en naturlig forlængelse af det eksisterende sommerhusområde også med hensyn til natur, dyre- og planteliv.

Grundstørrelserne varierer fra ca. min 1.200 m2. – 3.600 m2. Bebyggelses% på 10. Maksimalt 1 etage og en bygningshøjde på 5 m. Alle sommerhuse skal være med udvendig træbeklædning.

Området spildevandskloakeres og spildevand ledes til off. renseanlæg. Vandforsyning fra Trend Vandværk. Der er ingen tilslutningspligt til nogen form for varmeforsyning. Der er dog forbud mod jordvarmeanlæg o.lign. Købesummen omfatter byggemodningsomkostningerne.

Der vil fra starten være faciliteter som fibernet, vejanlæg, tilslutning til vand samt afløb til kloak. Der er pligt til at være medlem af Trend Sommerhusforening. Tilslutningsbidragene vil blive opkrævet i forbindelse med købet af grunden og vil max blive 67.000 kr. inkl. moms.

Ring og hør nærmere om disse unikke sommerhusgrunde.

Se på kort
Fritidsgrund Til salg
  • Sagsnummer : 664
  • Udbetaling : 25.000 kr.
  • Ejerudgift : 125 kr.
  • Brutto ex. ejerudgift : 942 kr.
  • Netto ex. ejerudgift : 759 kr.
  • Grundareal : 1200 m2
kr. 195.000

Dokumenter

  • (357.1KB)

Aktiver dokumenter ved at udfylde formular.
Gem evt. dokumenterne på din enhed inden du forlader siden

Jeg vil gerne kontaktes

Mægler Info

Asger Larsen

Elitemægler

Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern