Poppelvej 3, Kollerup, 9690 Fjerritslev

Beskrivelse

Fritidsgrund med mange muligheder!

Nu har du mulighed for at realisere drømmen om at bygge dit eget fritidshus. På denne “800” m2 store grund i Kollerup er der rig mulighed for at slippe fantasien løs.

Der er ingen byggepligt på grunden. Alle tilslutningsafgifter til el, vand og kloak er betalt. Der skal dog betales beløb til HHE NET A/S inden bebyggelse.

Grunden er beliggende nær Kollerup Klitplantage, som er et eldorado for naturelskere. Her er gode stisystemer gennem den enestående natur, som blandt andet byder på store hedearealer med løv- og nåletræsplantager. Du kommer desuden til at bo fire kilometer fra Vesterhavets dejlige badestrande, og der er kort cykelafstand til Fjerritslev by og golfbane.

Indenfor kort køreafstand er der mulighed for at få flere enestående naturoplevelser. Snyd ikke dig selv for at opleve Fosdalen, et af Nordjyllands mest besøgte naturområder. Alternativt kan du tage en gåtur gennem slugten ved Kaprifoliedalen hvor den skønne blomsterduft er helt enestående. Er du mere til sport og action vil det være oplagt at afprøve nogle af Danmarks mest anerkendte MTB-ruter ved Svinkløv Plantage.

Området tilbyder samtidig et væld af oplevelser til en heldagsudflugt. Tag på besøg hos de populære “Gutterne fra Kutterne”, der holder til ved Thorup Strand. Alternativt kunne et historisk besøg på Hanstholm Bunker Museum være oplagt. Er du mere til at få frisk luft under vingerne er der rig mulighed for dette i Nationalpark Thy – Danmarks største vildmark. Slutteligt kunne et forslag være at vende bilen mod Klitmøller, en hyggelig lille fiskerby også kendt under navnet “Cold Hawaii”. Et sandt paradis for surf-elskere.

Alt i alt har du her en mangfoldig beliggenhed og de bedste rammer for at skabe drømmehuset til en dejlig ferie, en hyggelig forlænget weekend eller blot et skønt fristed langt væk fra hverdagens stress og jag.

Kontakt os allerede nu for flere informationer!

Se på kort
Fritidsgrund Til salg
  • Sagsnummer : 3475
  • Udbetaling : 25.000 kr.
  • Ejerudgift : 210 kr.
  • Brutto ex. ejerudgift : 1.604 kr.
  • Netto ex. ejerudgift : 1.315 kr.
  • Grundareal : 800 m2
kr. 325.000

Dokumenter

  • (1.5MB)

Aktiver dokumenter ved at udfylde formular.
Gem evt. dokumenterne på din enhed inden du forlader siden

Jeg vil gerne kontaktes

Mægler Info

Asger Larsen

Elitemægler

Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern