Tulipanvej 4, 2, Slettestrand, 9690 Fjerritslev

Beskrivelse

Opfør dit eget fritidshus i Slettestrand!

På Tulipanvej 4 i Slettestrand udstykkes en fritidsgrund på ca. 3.668,39 m2. (Tulipanvej 4, parc. 2) Her er tale om en skøn og ugeneret naturgrund for enden af en lukket vej med god beplatning, hvilket giver mulighed for at opføre lige netop det fritidshus og ikke mindst med den beplantning man ønsker.

Grunden er ikke byggemodnet. Der er ikke betalt for tilslutning af el, vand og kloak på grunden.

Slettestrand byder på noget af den smukkeste og mest varierede natur, man kan finde. På den dejlige bil-fri sandstrand ligger det fine lille Bådebyggeri og Kystkulturcenter, hvor man er velkommen til at kigge indenfor og følge bådebyggernes arbejde med træbådene.

Har man lyst til at gå en tur, kan man for eks. gå langs stranden eller gennem skoven til Svinkløv, hvor du finder det flotte og nyopførte Svinkløv Badehotel. Udover stille gåture i den smukke natur, er her også rig mulighed for at få sved på panden, da her eksempelvis er fine mountainbikeruter og et meget aktivt MTBfælleskab – eller man kan leje en islandsk hest og ride en dejlig tur gennem skoven.

Foruden Havbådenes Kystkulturcenter, kan man besøge de mange fine kunstgallerier, den lille “Børnezoo” med legepladser eller tage på tur til handelsbyen Fjerritslev. Der er heller ikke langt til Aalborg, hvis man får lyst til en tur til “storbyen”.

Kontakt os allerede nu for mere information – tlf. 9867 8132!

Se på kort
Fritidsgrund Til salg
  • Sagsnummer : 4190
  • Udbetaling : 25.000 kr.
  • Ejerudgift : 2.876 kr.
  • Brutto ex. ejerudgift : 1.675 kr.
  • Netto ex. ejerudgift : 1.378 kr.
  • Grundareal : 3668 m2
kr. 345.000

Dokumenter

  • (954.9KB)

Aktiver dokumenter ved at udfylde formular.
Gem evt. dokumenterne på din enhed inden du forlader siden

Jeg vil gerne kontaktes

Mægler Info

Asger Larsen

Elitemægler

Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern