Din selvstændige ejendomsmægler i Vesthimmerland og Jammerbugten

Hos Mæglerfirma Asger Larsen får du en lokalkendt og selvstændig ejendomsmægler, der sælger ejendomme i hele Vesthimmerland og Jammerbugten.
Vi ved at køb og salg af fast ejendom hører til én af livets store beslutninger. Derfor arbejder vi seriøst og engageret, således at vore kunder oplever den bedst mulige service.
Vi har en rigtig god placering på hovedgaden i Løgstør, hvorfra vi kører ud i hele Vesthimmerland og Jammerbugten. Siden 2004 er vi vokset til at være den naturlige samarbejdspartner for både sælger og køber, når der skal handles fast ejendom.
Kontakt os for en GRATIS, realistisk og ærlig vurdering af din ejendom – og tag os med på råd, når du skal finde en ny bolig.
Vi har bred og stor erfaring med handel med alle ejendomstyper: villa, ejerlejlighed, nedlagte landbrug, fritidshus, udlejnings- eller erhvervsejendom, landbrug – produktions-, deltids- og fritidslandbrug.

Køb Villa i Løgstør, Vesthimmerland & Jammerbugten

Find din kommende villa hos Mæglerfirma Asger Larsen. Vi har stor erfaring i området omkring Løgstrør Jammerbugten og Vesthimmerland.

Køb rækkehus i Løgstør, Vesthimmerland & Jammerbugten

Find dit kommende rækkehus hos Mæglerfirma Asger Larsen. Vi har stor viden i området omkring Jammerbugten og Vesthimmerland.

Køb Ejerlejlighed i Løgstør, Vesthimmerland & Jammerbugten

Find din næste ejerlejlighed hos Mæglerfirma Asger Larsen. Vi har stor viden i området omkring Jammerbugten og Vesthimmerland.

Køb landejendom i Løgstør, Vesthimmerland & Jammerbugten

Find din næste landejendom hos Mæglerfirma Asger Larsen. Vi har stor viden i området omkring Jammerbugten og Vesthimmerland.

Køb andelsbolig i Løgstør, Vesthimmerland & Jammerbugten

Find din næste andelsbolig hos Mæglerfirma Asger Larsen. Vi har stor viden i området omkring Jammerbugten og Vesthimmerland.

Køb Fritidshus i Løgstør, Vesthimmerland & Jammerbugten

Find dit næste fritidshus hos Mæglerfirma Asger Larsen. Vi har stor viden i området omkring Jammerbugten og Vesthimmerland.

Køb grund i Løgstør, Vesthimmerland & Jammerbugten

Find grunde til salg hos Mæglerfirma Asger Larsen. Vi har stor viden i området omkring Jammerbugten og Vesthimmerland.