Marthasvej 17, Trend, 9670 Løgstør

Ugeneret sommerhus med udsigt til søen og fredet område

Trend er et attraktivt sommerhusområde med spændende natur, god børnevenlig sandstrand og attraktive surf- og fiskemuligheder. Der er ca. 9 km. til Landal Feriecenter og flere gode golfbaner indenfor 15 km, bl.a. Himmerland Golf & Country Club. Der er mulighed for spisning på Trend Kro og lidt indkøb på campingpladsen.

Sommerhuset, der er et ikke-ryger-hus, er skønt indrettet med entre hvorfra der er direkte adgang til stort og rummeligt køkken-alrum med hyggekrog ved brændeovnen nær spisebordet. Herfra er der adgang til en god tilbygning med lys stue og udgang til en dejlig terrasse. Huset er indrettet med badeværelse, tre gode værelser og en gang der adskiller disse. Der er varmepumpe i sommerhuset.

Til sommerhuset hører en dejlig stor have, som indbyder til masser af leg og aktiviteter. Der er overdækket terrasser og almindelige terrasser, hvortil der er udsigt over den ny renoverede sø. Der er to redskabsskure, hvor der i mellem er en overdækket terrasse med udsigt over søen. Det er en attraktiv beliggenhed i forhold til søen og naturskønt område! Der er direkte adgang til stisystemet.

Trend ligger ikke langt fra Farsø med bl.a. indkøbscenter og Løgstør med indkøbsmuligheder, restauranter og maritimt havnemiljø.

Der er udlejningsaftale ved Sol og Strand. Det er op til køber, om man ønsker at overtage denne eller opsige den. Lejeindtægt 2020: ca. 28.000 kr. (Sommerperioden)

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.