Vestergade 2A, 9681 Ranum

IDYLLISK LIEBHAVERLANDSTED TIL KVÆG ELLER HESTE M. 13,8 HA

EJENDOMMEN KAN OGSÅ KØBES MED MINDRE JORD!

I udkanten af Ranum ligger denne smukke landejendom med liebhaverbolig og renoverede driftsbygninger omgivet af åbne grønne marker og svajende trætoppe.
Stuehuset er på 207 flotte kvadratmeter - ideelt til børnefamilien, der drømmer om at drive kvægfarm, hestehold eller måske værksted i smukke omgivelser. Der medfølger 13,8 ha, hvoraf de 11,65 er støtteberettigede.

Entreen er lys og indbydende med vaskemaskine, tørretumbler og indbyggede hvide skabe.
Herfra kommer du ind i det store lyse køkkenalrum med trægulv og en hyggelig spiseplads, hvor hele familien kan samles. Køkkenet er pænt og velholdt i mørkt træ med en fantastisk buet form, hvor du kan nyde panoramaudsigten over den smukke natur, mens du laver mad. Et par flotte franske døre fører ind i den dejlige stue, hvor lyset strømmer ind udefra. Her er både en hyggelig sofaafdeling og et smukt spisebord til fine middage. Huset har også en skøn udestue med rå murstensvægge, gulv-til-loft vinduer og aircondition til de varme sommerdage.
I den ene ende af huset finder du en skøn forældreafdeling med et stort lyst soveværelse med hvide skabe og et eksklusivt badeværelse med spa og bruseniche, mens du i den anden ende har tre fine værelser og endnu et badeværelse med brus. Der er gulvvarme i hele huset.

Udenfor er huset omgivet af en smuk have med terrasse, egen sø og vandløb, der går gennem de 13,8 HA jord, der hører til ejendommen. Udbygningerne står velholdte og byder bl.a. på maskinhus med overdækket terrasse, stald med løsdrift og foderbord til heste samt god lade.

Ellers byder området på et væld af naturoplevelser og flotte badestrande. Og du bor alligevel så tæt på Ranums midtby, at du kan gå eller cykle til indkøb, skole og børnehave. Har du brug for mere byliv, er der kun otte km til Løgstør.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.