Kammasvej 39, Trend, 9670 Løgstør

Charmerende sommerhus med god beliggenhed i Trend!

Drømmer du om et hyggeligt sommerhus, tæt ved vandet, på en stor og ugeneret grund - så har du her muligheden!

Sommerhuset er indrettet med entre, hvorfra der er adgang til badeværelse samt et at husets 2 værelser. Man fortsætter ind i et dejligt køkken, som ligger i åben forbindelse med den hyggelige stue. Der er spiseplads og samtidig plads til sofagruppe. Her er der rig mulighed for at nyde varmen fra den dejlige brændeovn og samtidig er der fra et stort vinduesparti udgang til en dejlig træterrasse. Der er lagt nye gulve i entre, køkken og stue. Ydermere er der hems med 2 sovepladser. Synlige bjælker skaber en hyggelig stemning i dette velindrettede sommerhus.

Der er installeret varmepumpe/aircondition i foråret 2019

Udvendigt ligger sommerhuset godt og ugeneret placeret på en 1.144 m2 stor grund for enden af vejen. Den dejlige terrasse giver rig mulighed for at nyde solens stråler og samtidig indbyder den store græsplæne, der netop er udvidet, til masser af leg og aktivitet. Der er tilhørende carport med nyt tag og redskabsskur.

Trend er et attraktivt sommerhusområde med spændende natur, god børnevenlig sandstrand, attraktive surf- og fiskemuligheder. Der er kort køreafstand til Landal Rønbjerg som blandet andet byder på badeland. I Løgstør er der mulighed for at benytte sig af byens indkøbsmuligheder samt det maritime miljø på havnen. Der er flere gode golfbaner i området indenfor en radius på 15 km. Der er mulighed for spisning på Trend Kro samt lidt småindkøb på Campingpladsen.

Lyder dette charmerende sommerhus, med god beliggendhed i et attraktivt sommerhusområde, som noget for dig?

Så kontakt os allerede nu for en uforpligtende fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.