Gl. Amtsvej 4, Trend, 9670 Løgstør

Pragtfuldt sommerhus i 1. række til vandet!

Pragtfuldt sommerhus i 1. række til vandet!

Vi udbyder nu dette fritidshus, der er oplagt til udlejning, i Trend ved Løgstør. Her får I et særdeles rummeligt sommerhus i første række til Limfjordens lokkende bølgeskvulp og børnevenlige strande.

Når I ankommer til sommerhuset, er det første, I vil bemærke, den 6566 m2 store naturgrund, der fremtræder åben og indbydende på én og samme tid. En stor terrasse giver jer desuden rig mulighed for at nyde den fabelagtige udsigt til vandet. Der er tilhørende anneks på 9,8 m2.

Den sorte træfacade emmer af sommerhusidyl. Indenfor breder 172 m2 sig ud via en optimal planløsning, der giver masser af sovepladser - en stor force, hvis I påtænker at erhverve jer ejendommen som udlejningshus.
Mod nord får I tre værelser og et badeværelse mens der mod syd er endnu to værelser og et badeværelse. De fleste kvadratmeter udfolder sig dog i det fabelagtige opholdsrum med loft til kip. Her får I et nydeligt køkken samt en skøn stue med panoramaudsigt til vandet. Herudover findes der to hyggelige og rummelige hemse, hvor børnene kan muntre sig. Sidst men ikke mindst giver huset jer også et fantastisk poolrum med tilhørende sauna og spa - endnu en stor force, hvis huset skal udlejes.

Ikke kun Limfjorden er tæt på adressen - indkøbsmulighederne er også tæt på, og I når Løgstørs hyggelige by- og havneliv på kun et kvarter. Trend er desuden kendetegnet ved sine unikke naturoplevelser, der kan opleves på en af de mange skønne naturstier. Bliver det gråvejr, er der også kort til Rønbjerg, hvor I finder et herligt badeland og legeland mv., der kan underholde børnene i timevis.

Estimeret årlig lejeindtægt i 2022 ca. 200.000 kr. + forbrug.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.