Toften 9, V Thorup, 9690 Fjerritslev

Meget flot og yderst velholdt villa - uden bopælspligt!

Rummelig, 4 værelsers villa med en 45 kvm stor stue, med direkte udgang til stor og lys udestue på 20 kvm.

Villaen fra 1985 og er løbende blevet renoveret med blandt andet nye døre og vinduer, ekstra isolering, samt fjernvarme, indkørsel og gård belægning og udestue, villaen er beliggende for enden af en stille blind, børnevenlig vej i Vester Thorup, på en 1364 m2 stor grund, med carport samt depotrum og værksted, fra huset og grunden er der frit udsyn til de omkring liggende marker.

Boligen er skønt indrettet med stor og åben entre, hvorfra der er adgang til bryggers, et lækkert badeværelse med bruserniche, en stor stue samt et stilrent køkken med tilhørende spiseplads. Fra entréen er der endvidere adgang til to store værelser,samt er mindre værelse og et gæstetoilet. Der er fra både køkkenet og stuen udgang til en lækker og lys udestue, som kan benyttes fra det tidlige forår til sent efterår

Fra køkkenet er der desuden adgang til forældre soveværelse.
Herudover findes der en stor, nem have, der er beplantet med mange flotte træer og buske samt en velholdt græsplæne der indbyder til masser af aktivitet.

Der er installeret fiberbredbånd og fjernvarmeanlæg i huset, hvor der er separat styring af gulvvarme i alle flise belagte gulve
Villaen er beliggende i V. Thorup, Her er god offentlig transport og dagligvarehandel og kun få kilometer til Vesterhavet og Thorupstrand. Kort køreafstand til Klim og kun ca. 10 minutters kørsel til Fjerritslev.

Flere effekter kan medfølge! Kontakt mægler for mere info!

Der er ingen bopælspligt!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.