Birkevej 2, Kollerup, 9690 Fjerritslev

Hyggeligt fritidshus i naturskønt område!

Drømmer du om eget fritidshus med god placering nær skøn natur, lang badestrand og samtidig tæt på handelsby med flere aktivitetsmuligheder - så har du har muligheden!

Fritidshuset er indrettet med en dejlig rummelig entre med sakbsvæg og god plads til vaskemaskine. Herfra træder man videre ind i køkkenet som ligger i åben forbindelse med en dejlig spiseplads samt stue, hvor der er opsat varmepumpe, som kan fjernstyres. Der er ligeledes adgang til to gode værelser. I modsatte ende af stuen er der mulighed for at tænde op i brændeovnen eller træde udenfor på en dejlig og delvis overdækket terrasse. Derudover er der yderligere to gode soveværelser samt badeværelse. Loft til kip i stue og køkken samt et stort vinduesparti ud imod terrassen giver luft og et dejligt lysinfald.

Udvendigt er der flere gode terrasser og hyggekroge, hvorfra solen kan nydes stort set hele dagen. Den 1013 m2 store grund er udlagt i plæne, træer og beplantning. Der er mindre skur i forlængelse af fritidshuset og derudover findes der seperat skur.

Fritidshuset er placeret i et meget naturskønt område blot ca. 4 km fra Vesterhavet. Der er gode stiforbindelser til store kuperede hedearealer med løv- og nåletræsplantager på mange hundrede tdr. land, som er velegnet til trave- og motionsture. Samtidig er der ca. 2,5 km. til handelsbyen Fjerritslev som tilbyder næsten alt i forretninger, attraktiv 18 hullers golfbane, bowlingcenter, museum, svømmehal og fine trafikforbindelser.

Alt i alt et rigtig hyggeligt og godt udnyttet fritidshus med meget gode terrasser tæt på naturen og tæt på byen.

Kontakt os allerede nu for en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.