Gunderupvej 25, Tandrup, 9640 Farsø

Landejendom nær Farsø - godt stuehus og gode staldbygninger

Leger I med tanken om at flytte på landet? Og skal det gerne være i et funktionelt hus med mange hektar og mulighed for hobbylandbrug eller hestehold? Så er denne landejendom nær Farsø et rigtig godt valg.

Den trelængede gård er opført i 1929 og har sidenhen fået tilføjet yderligere tre staldbygninger. Der er altså plads nok - også på den 3,6 ha store grund. Selve stuehuset byder på 171 m2 i halvandet plan.

Boligen fremstår i rigtig pæn stand og har god plads til hele familien. Takket være planløsningen kan der etableres en børneafdeling på første sal med to værelser og et legerum. I kan til gengæld få det gode værelse i stueplan, hvor der også er et flot, tidløst flisebadeværelse og et spisekøkken. I forlængelse af køkkenet ligger en stor stue med udsigt over markerne og udgang til en dejlig havestue.

Et par af staldbygningerne er klar til kvæghold, mens de resterende rummer massere af muligheder. Langt hen ad vejen er det kun jeres fantasi, der sætter grænsen. For kvadratmeter er der nok af - uanset om det er en hjortefarm, osteproduktion eller et lille hold shetlandsponyer, der skal indtage bygningerne. Grunden på 3,6 ha er ét stykke land, der - meget praktisk - ligger lige ved ejendommen.

Fra adressen er der halvanden kilometer til Uhrehøj Plantage. Her er massere af skov og rigtig gode muligheder for mountainbike og løb i naturen. Skole, indkøbsmuligheder og andre fornødenheder findes i Farsø, der ligger seks minutters kørsel fra ejendommen. På den samme tid kan I også kører til stranden i Trend.

Sagt på en anden måde, så er det her en rigtig god mulighed for at flytte på landet. I får et dejligt stuehus, en god, stor grund og mange bygninger med uendelige brugsmuligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.