Egevej 28, Brøndum, 9690 Fjerritslev

Lyst og lækkert sommerhus ved Kollerup Klitplantage

Lange traveture i et kuperet naturområde med smukke skov- og hedearealer, friske dukkerter i Vesterhavets blå bølger og hyggelige grillaftener på en solrig terrasse. Det er blot nogle af de ting, der kan komme til at fylde dine ferier og fridage, hvis du bliver den nye ejer af dette flotte sommerhus ved Kollerup Klitplantage.

Huset blev opført i 2005, og det præsenterer sig på flotteste vis med en sten-grå træbeklædt facade og store vinduespartier, der lader dagslyset strømme ind i boligen. 924 kvadratmeter stor grund med terrassemiljøer på flere af husets sider hvor både~morgenkaffen og aftensmåltidet kan~nydes under åben sommerhimmel.. Der er installeret varmepumpe i 2013.

Selve boligen er indrettet med et stort opholdsområde bestående af stue og køkken i åben forbindelse. Det er et lyst rum med loft til kip, opgang til en hyggelig hems og direkte udgang til haven. Hvis du tænder op i stuens brændeovn, bliver der hurtigt spredt varme og hyggelig stemning. Boligen byder desuden på tre gode soveværelser, en rummelig entré og et badeværelse med bruseniche.

Fra adressen er der få skridt til Kollerup Klitplantage, som er et eldorado for naturelskere. Her er gode stisystemer gennem den enestående natur, som blandt andet byder på store hedearealer med løv- og nåletræsplantager. Du kommer desuden til at bo fire kilometer fra Vesterhavets dejlige badestrande, og der er kort cykelafstand til Fjerritslev by og golfbane. Ligeledes er du tæt på Slettestrand, hvor der er gode muligheder for mountainbiking.

Har du lyst til at se sommerhuset indefra og opleve den skønne natur på tætteste hold?

Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.