Kammasvej 32, Trend, 9670 Løgstør

Charmerende og velholdt fritidshus i Trend!

Meget velholdt fritidshus på ca. 90 m2 beliggende på en 1.272 m2 stor grund i det populære sommerhusområde Trend.

En del af grunden består af en stor græsplæne med hyggekroge og fodboldmål, mens den anden del er indrettet med en 65 m2 stor terrasse, hvoraf 22 m2 er overdækket. I forbindelse med terrassen er der græsplæne med legehus, gynge, sandkasse og bålplads. Der er havkig fra grunden. Der er tilhørende udhus/skur samt brændeskur.

Fritidshuset er indrettet med en pæn og lys stue med trægulv, udgang til terrasse, brændeovn og samtidig i åben forbindelse med køkkenet og god spiseplads. Mellemgangen fordeler ud til 2 gode værelser samt badeværelse. Samtidig kan man fortsætte ud i en dejlig og hyggelig udestue, hvorfra der er adgang til yderligere et soveværelse.

Fritidshuset fremstår indbydende og hyggeligt samtidig med at kvadratmeterne er rigtig godt udnyttet. Trend er et populært sommerhusområde med fin børnevenlig badestrand, campingplads samt gode surf- og fiskemuligheder. Området er meget naturskønt, og her er man tæt på både restaurant og indkøbsmuligheder i blandt andet handelsbyerne Farsø og Løgstør. Feriecenter Landal Rønbjerg med badeland, bowling og tennisbaner ligger tæt ved området.

Bemærk at der er indgået kontrakt med udlejningsbureau.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Kammasvej 32.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.