Bredvandet 5, Svinkløv, 9690 Fjerritslev

Flot og velholdt sommerhus på naturgrund

Dette flotte og meget velholdte sommerhus er beliggende på en 5.011 m² stor, ugeneret naturgrund i det naturskønne Svinkløv tæt på det populære Svinkløv Badehotel. Ca. halvdelen af naturgrunden er fredet med bygge- og beplantningsforbud. Det er i dette område man optager nogle af scenerne til TV-serien "Badehotellet". Huset ligger i Svinkløv plantage i nærheden af en lille sø, omgivet af løv- og nåleskove med kilometervis af afmærkede vandrestier i utrolige smukke omgivelser med få hundrede meter til Svinklovene, hvorfra der er en storslået udsigt over hele Jammerbugten. Her kan man opleve nogle af de smukkeste solnedgange i hele Europa. Området byder på langstrakte hvide badestrande.

Sommerhuset er indrettet med fordelingsgang med adgang til 3 skønne værelser, et badeværelse med bruseniche samt en sauna. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og skaber i samarbejde med den nye Morsø brændeovn en hyggelig atmosfære. Stuen er lys og rummelig med god plads til at slappe af samt nyde det gode lysindfald fra de mange vinduer, fra stuen er der udgang til stor solrig terrasse er der rig mulighed for at nyde den danske sommersol. Der er i sommerhuset blevet indlagt internet fra TDC. I sommerhuset er der saunavarmer, vandvarmer, tørretumbler, vaskemaskine, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, komfur/ovn samt emhætte.

Huset er løbende renoveret med delvist udskiftning af døre, vinduer samt beklædning inde og ude. Huset står derfor i dag velholdt og klar til indflytning.

Til dette skønne sommerhus hører en stor græsplæne med et gyngestativ/klatretårn, der indbyder til masser af leg og aktiviteter. Foruden dette er der et tørrestativ og et brændeskur på grunden.

Sælger oplyser en lejeindtægt på 25-30 tusinde kr. årligt.

Er dette skønne sommerhus noget for dig? Så bestil allerede nu en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.