Gl. Amtsvej 8, Trend, 9670 Løgstør

Udsigtssommerhus i 1. række til stranden!

Velegnet til surferen og hans familie!

Velkommen indenfor i dette ”rigtige” sommerhus, der er i en fin stand og samtidig har den helt rigtige beliggenhed i 1. række til vandet og samtidig som den eneste i nærheden med sin helt egen matrikel ved stranden samt egen op og nedkørsel over vejen.

Grunden på i alt 4.940 m2 er en kuperet og ægte naturgrund med minimal vedligehold hvilket betyder masser af tid til at slappe af og nyde udsigten udover Limfjorden, øerne Livø og Fur fra terrassen mod syd. På modsatte side af huset er der en dejlig overdækket terrasse.

Indvendigt fremstår størstedelen oprindeligt med fx snedkerkøkken, trægulve under gulvtæpperne men alt i en god og brugbar stand. Sommerhuset er indrettet med 3 værelser, badeværelse med brusekabine og nyere varmvandsbeholder. I stuen er der rig mulighed for at nyde den flotte udsigt eller den dejlige varme fra brændeovnen.

Sommerhuset ligger placeret i det attraktive sommerhusområde Trend med god børnevenlig badestrand, campingplads samt gode surf- og fiskemuligheder. Området er meget naturskønt og samtidig er man tæt på både restaurant og indkøbsmuligheder blandt andet i handelsbyerne Farsø og Løgstør. Feriecentret Dayz i Rønbjerg ligger ligeledes tæt på og tilbyder badeland, bowling, legeland mv.

Drømmer du om et klassisk sommerhus, i rigtig fin stand med masser af sjæl og varme og ikke mindst en sjælden udbudt beliggenhed, så har du her muligheden!

Velkommen til Gl. Amtsvej 8!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.