Lendrupvej 56A, Lendrup, 9670 Løgstør

Dejligt sommerhus med panoramaudsigt over Limfjorden

Fremragende panoramaudsigt over Limfjorden og Lendrups kuperede natur gør dette sommerhus til noget helt særligt. Husets højtliggende placering tæt på vandet er årsagen. Ejendommen omfatter et hyggeligt, velholdt sommerhus med en overdækket terrasse og et anneks på 24 m2.

Sejlere, fiskere og surfere valfarter til Lendrup såvel som danske og udenlandske børnefamilier. Grunden er Limfjordens lave vand - blidt og spejlblankt til badning, leg og sejlads - og når det stille vand bliver til store bølger, forvandles det til surfernes paradis. Stierne på begge sider af områdets kanal forbinder Lendrup med Løgstør, og disse bliver flittigt brugt til løb, vandring og cykling. Ja, selv for de uøvede, for der er kun fem kilometer fra sommerhusområdet til handelsstaden.

Fritidshuset er opført i 1958 med træfacade og store vinduespartier, og ved husets sydside er der integreret en overdækket og næsten lukket terrasse. Gennem terrassens store vinduespartier oplever man helt utrolige udsigter - og det samme gør sig gældende fra stuen.

Sommerhuset er indrettet med få store og lysmalede rum, hvilket skaber et meget rummeligt indtryk fra første øjeblik. Stuen har en brændeovn, og det velholdte køkken har masser af skabsplads. Derudover er der et pænt badeværelse og et soveværelse med indbygget skab. Mens stuen giver adgang til den overdækkede terrasse, har køkkenet udgang til en læterrasse med morgensol. Dette fliseareal leder direkte hen til annekset, som er en meget charmerende bygning med veranda, disponibelt rum, mindre depotrum og integreret skur.

Den 2.434 m2 store grund er omkranset af nåletræer og vilde buske, og bagerst på det store græsareal er der et bålsted. Endelig er det et lille udsigtspunkt med grundens absolut bedste udsyn til smukke solnedgange over fjorden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.