Golfsvinget 5, Gatten, 9640 Farsø

Fritidshus ved Himmerland Golf & Spa Resort

Golfhuset ligger ved Himmerland Golf & Spa Resort, som tilbyder et væld af aktiveteter udover selve golfspillet. Her findes badeland, bowling center, wellness faciliteter, Fit&Sund Fitnesscenter, tennis og cykeludlejning. Desuden findes en helt ny Adventure Golfbane - i miniatureformat, hvor man kan prøve 9 af verdens mest kendte golfhuller. Centeret rummer ikke mindre end 3 restaurenter, fra gourmet menuer og udsøgte vine. Himmerland Golf & Spa Resort danner fra 2014 - 2016 rammen om European Tour turneringen "Made in Denmark" som spilles på den ene af de 2 18-hullers baner: " PGA Backtee Course".

Huset et 10-fags hus, det største man må opføre i området.

Huset er opført som A-hus i 2 plan og er indrettet med nyere lyst køkken, som er åben i forbindelse med dejlig lys opholdstue med brændeovn og udgang til stor nord -østvendt træterrasse. Der er endvidere stor syd-vest vendt træterrase ved indgangen. I stueplan findes endvidere badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. 1. salen er indrettet med 2 soverum, med ialt 6 sovepladser, samt med skabe i mellemgang. Huset er fyldt møbleret.

Som husejer har man gratis adgang til badelandet, man får desuden en række rabatter på centrets aktiviteter og spisesteder.

http://www.himmerlandgolf.dk/

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.