Kronvildtvej 176, Krogen, 9460 Brovst

Charmerende fritidshus i Tranum

Med nøglerne til dette charmerende fritidshus fra 2009 i Tranum kan I se frem til at tilbringe jeres ferier i naturskønne omgivelser tæt på skov og strand. Udover en skøn beliggenhed kan I desuden glæde jer over et lyst og lækkert hus samt en solrig grund, der ligger ud til grønne arealer.

Huset ligger for enden af en lukket vej i det hyggelige sommerhusområde Krogen, som er en fem minutters køretur fra Tranum. Området er omkranset af åbne marker og skovklædte arealer, så I får rig mulighed for at nyde ferierne i smukke udendørs rammer. I får også nem adgang til vandet, for køreturen til Tranum Strand tager under ti minutter. I behøver dog ikke tage til havet for at dyppe tæerne, for den 2.381 m2 store grund har foruden en sydvendt have og et stort terrassemiljø også en dejlig swimmingpool.

Udefra præsenterer huset sig nydeligt med antrasit grå, træbeklædt facade, matchende tag og hvide vinduesrammer, og inden døre fortsætter de positive indtryk. Her får I flotte, mørke gulve og gennemgående hvidt inventar i et stilfuldt design.

Den lyse og indbydende atmosfære kommer særligt til udtryk i opholdsmiljøet, hvor stue, spisestue og køkken ligger i åben forbindelse. Her er loft til kip, lysindfald fra vest og en brændeovn, der spreder varme og hygge i rummet, hvortil der også er gulvvarme.

Derudover rummer huset tre soveværelser med faste skabe, og der er bonuskvadratmeter i form af en stor hems. Planløsningen fuldendes af et pænt gæstetoilet og et eksklusivt badeværelse med spabadekar og sauna og dejligt gulvvarme.

Huset udlejes gennem DanCenter og har de sidste par år givet ca. 45.000 i lejeindtægt til ejer. Ejer har selv brugt huset en del. Swimmingpoolen passes hele sommeren af DanCenter.

Vil I høre mere? Kontakt os for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.