Gl Hvarrevej 41, Svinkløv, 9690 Fjerritslev

Ægte sommerhuscharme på naturskøn grund i Svinkløv!

Her, helt op ad Svinkløv Klitplantage, finder I dette charmerende fritidshus. Huset er fyldt med hyggelige detaljer, som understreger den dejlige atmosfære, og det rummer blandt andet to gode værelser. Ude får I 3.000 m2 frodig grund med en solrig terrasse.

Fra ejendommen er der 2,5 kilometer til kysten ved Skagerrak, og I skal blot krydse en lille vej for at stå i klitplantagen. Her kommer I med andre ord helt tæt på områdets fantastiske natur. Der er syv kilometer til Fjerritslev, som byder på et livligt handelsliv med flere gode supermarkeder.

Huset er fra 1977, og indenfor går loftet til kip og er træbeklædt ligesom husets vægge. Overalt er der malet hvidt, og på gulvene ligger der fyrretræsplanker. Det skaber de lyse, lette rum, der kendertegner et dejligt sommerhus.

Køkken og stue ligger i åben forbindelse, og når aftenmåltidet er tilberedt i køkkenet, kan I samles omkring et spisebord i stuen og dele dagens oplevelser. Stuen har desuden en fin brændeovn, og der er samtidig plads til et par lænestole. Hvis I derudover indretter jer med en sovesofa, får I en ekstra opredningsmulighed til overnattende gæster.

De to værelser er som de skal være i et fritidshus: behagelige og rare at opholde sig i. Det ene kan I indrette med en dobbeltseng, og der kan arrangeres en køjeseng i det andet. Badeværelset er stilrent indrettet med gode materialer og har en afskærmet bruseniche samt plads til vaskefaciliteter.
Fra stuen er der direkte udgang til den dejlige terrasse, der lægger sig omkring husets ene hjørne, og på den frugtbare grund er der flere små oaser, hvor man kan trække sig tilbage med en god bog.

Lyder dette som jeres sommerhusdrøm? Så kontakt os for en fremvisning. Der foreligger et overslag fra tømren, på hvad det vil koste at udbedre de fejl og mangler huset har. Kontakt mægler for yderligere information.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.