Egernvej 2, Ertebølle, 9640 Farsø

Charmerende fritidshus i skøn natur!

Blot 300 m fra vandet finder du dette idylliske fritidshus! Hvadenten I er børnefamilien der ønsker god plads, ægteparret der gerne vil have plads til børnebørnene der kommer på ferie eller livsnyderne der ønsker at benytte fritidshuset som helårsbolig - så se her!

Fritidshuset består af to bygninger, der forenes med en mellemgang. På den ene bygning er der tilmed 1. sal. I alt 132 gode boligm2. Der er installeret luft til luft varmepumpe.

Fra husets entre er der adgang til et gæstetoilet og går du et par skridt videre, træder du ind i husets hjerte. Et dejligt køkken i åben forbindelse med en stor stue, der både rummer en god spiseplads samt en hyggelig opholdsstue. Forsætter du ad mellemgangen, som rummer badeværelse og sauna, kommer du til husets anden bygning, der indeholder en hyggelig stue samt to værelser. Her er loftet til kip og der er herfor masser af lys og luft.

En hyggelig vindeltrappe giver adgang til førstesalen som udover et repos indeholder 2 værelser. Pladsen er godt udnyttet og her er i alt 5 sovepladser. Fra det ene værelse har du mulighed for at træde ud på en hyggelig altan, hvorfra du kan nyde en dejlig udsigt.

Den 2000 m2 store grund er omkranset af god beplantning og græsplænen indbyder til masser af leg og aktivitet. Solen kan med fordel nydes fra husets hyggelige og delvist overdækkede terrasse. Tager du en gåtur på få minutter er du ved vandet hvor du med fordel kan tage fiskestangen med, snuppe en dukkert eller blot nyde den skønne natur.
Ertebølle er kendt som et skønt sommerhusområde med masser af natur, et rigt dyreliv, en god badestrand og fine fiskemuligheder. Der er kort afstand til handelsbyerne Farsø, Løgstør og Aars. Herudover finder du indenfor en radius på ca. 20 km 4 gode golfbaner. I Gatten har du mulighed for at spille en runde på den efterhånden berømte og anerkendte golfbane ved Himmerlands Golf & Spa Resort.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Egernvej 2.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.