Vinkelvej 8, V Hornum, 9640 Farsø

Velholdt villa i attraktiv landsby!

På byens bedste beliggenhed, finder du denne villa fra 1974 totalrenoveret i 2001-2. Boligen er på 141 m2 med en kælder på 75 m2. Garage og overdækket terrasse på 56 m2. Grunden er på 1.875 m2. Dokumenteret varmeforbrug over 3 år på 11.000 kr. årligt.

Villaen er i stueplan indrettet med entre, der fordeler til to gode værelser samt et dejligt badeværelse. Fortsætter du ind i køkken-alrummet, ser du, at der er rig muligheder for at have en god spiseplads i åben forbindelse med køkkenet. Når du træder ind i stuen, fornemmer du det dejlige lysindfald og på de kolde dage, vil du kunne høre en knitren fra den lune brændeovn.

Med en rummelig stue på hele 42 m2 er der rig mulighed for at etablere et ekstra værelse med godt lysindfald på 9 m2.

Den gode disponible kælder tilbyder et godt stort værksted/hobbyrum, en vinkælder, et vaske-/og fyrrum samt et værelse (ej godkendt til beboelse). Mulighederne er mange, det er kun fantasien der sætter grænser.

Når du træder udenfor i den store have vil du hurtigt opdage flere hyggekroge og terrasser, herunder en dejlig overdækket terrasse med plads til hele familien. Grunden er omkranset af levende hegn samt flotte beplantninger, og den store plæne indbyder til leg og aktiviteter.
Der er flot flisebelagt indkørsel til garagen.

Vester Hornum er et trygt og aktivt landsbysamfund med et godt sammenhold. Fra hoveddøren er der kort afstand til byens købmand, skole, børnepasning samt sportsfaciliteter. Der er blot få min. gang til gode busforbindelser til bl.a. Farsø, Aars og Aalborg.

Velkommen til Vinkelvej 8!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.