Carlsbergvej 22, Lendrup, 9670 Løgstør

Nyrenoveret - klar til indflytning!

Helt nyt indbo og hvidevarer medfølger!

På Carlsbergvej 22 får du helt nye rammer, for her er 62 boligkvadratmeter sat fuldstændig i stand! Og med blot 150 m til stranden får du samtidig de optimale omgivelser for en dejlig ferie.

Isoleringen er forbedret med 150 mm flamingo i gulvet, beklædning med leca. træ og100 mm isolering samt 200 mm under loftet. Der er indsat ny varmepumpe.

Fritidshuset er indrettet med et stort køkken-alrum med god plads til både spise-afdeling og opholds-afdeling. Herudover er der værelse med skabsplads samt et dejligt badeværelse med både brus og badekar.

Udvendigt er der grusbelægning foran huset samtidig med at der er mindre "gårdhave" med plæne. Her er rig mulighed for at sætte sig eget præg, hvad enten man ønsker ny terrasse, højbede eller andet.

Lendrup er et lille hyggeligt og stemningsfyldt sommerhusområde, der består af sommerhuse på egne grunde og sommerhuse på lejede grunde i "klyngen" helt ned til vandet. Lendrup er en perle ved Limfjorden og her finder du en yderst børnevenlig badestrand. Der er ligeledes gode muligheder for lystfiskeri fra kysten og den skønne natur omkring Frederik den 7.'s Kanal forbinder Lendrup med havnebyen Løgstør. Der er kort afstand til feriecenteret Landal Rønbjerg badeland, wellness mv. Du finder gode golfbaner i Løgstør, Rønbjerg og Gatten.

Velkommen til Carlsbergvej 22!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.