Vilstedvej 207, Vilsted, 9670 Løgstør

Rummelig villa i udkanten af Vilsted!

Beliggende på en dejlig grund med god udsigt til åbne marker og tilbagetrukket fra byen.

Her får du 122 velindrettede boligkvadratmeter fordelt på to plan. Dertil kommer et 20 kvadratmeter stort udhus med plads til opbevaring til fritidsaktiviteter som b.la. kitesurfing boards eller lignende. Udhuset kan også benyttes til værksted, hobbyrum eller mindre dyrehold. Udenfor finder du også en lukket og ugeneret have.

Boligen er indrettet med entre/bryggers med plads til vaskemaskine. Herfra er der adgang til et ældre badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Endvidere er der adgang til et stort køkken med plads til spisebord. Her er der desuden trappeopgang til første sal. Foruden dette byder stueetagen på en stor stue, et værelse og et mindre kontor. Første sal er indrettet med repos og to gode, lyse værelser. Udvendigt er der desuden en fin terrasse. Huset er nymalet i 2020 og et nyere fyr..

I Vilsted finder man et godt landsbymiljø med friskole, skøn natur og indkøbsmuligheder indenfor kort afstand. Gode busforbindelser til de omkringliggende byer. Området byder desuden på et dejligt naturområde omkring Vilsted Sø. Handelsbyen Løgstør ligger små ti minutters kørsel herfra.

Kontakt os for nærmere information eller ved ønske om fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.