Pilevej 9, Kollerup, 9690 Fjerritslev

Særdeles hyggeligt fritidshus i naturskønne omgivelser!

Her er store som små sikret skønne feriedage i dette fritidshus, hvor moderne komfort og en perlerække af ægte sommerhusdetaljer går hånd i hånd.

Sommerhuset præsenterer sig nydeligt med sortmalet træfacade og terrassen, der smyger sig mod sydlig og vestlig retning, hvilket garanterer sol store dele af dagen. Ikke meget vidner om, at fritidshuset er opført i 1977, eftersom det er tydeligt, at boligen er opdateret. Sommerhusidyllen fremkaldes af lyst træ, der skaber kontrast til sorte, synlige bjælker, herunder frilagte hanebånd. Planløsningen består af to soveværelser, en entre samt et badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter. Endvidere har sommerhuset en stor opholdsstue, der ligger ud i et med køkkenet.

Udvendigt venter en stor, skøn have med masser af plads til diverse aktiviteter. Dertil kommer en skøn terrasse med god plads til havemøbler.

Sommerhuset er placeret i et naturskønt område ca. 5 km. fra Vesterhavet. Her er der etableret et stort stisystem til gode vandreture og MTB-ruter. Også I Slettestrand er de anerkendte MTB-ruter et besøg værd. Der er ca. 2,5 km. til handelsbyen Fjerritslev, som tilbyder næsten alt i forretninger, attraktiv 18-hullers golfbane, bowlingcenter, museum, svømmehal, fine trafikforbindelser og meget mere

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.