Løgstørvej 50, Myrhøj, 9640 Farsø

Stråtækt villa i naturskønne omgivelser - mulighed for både fritids- og helårsbolig

Ikke langt fra Limfjordens kyst ligger de to landsbysamfund, Myrhøj og Strandby, og lige midt mellem de to finder I denne charmerende ejendom, som lige nu kan blive jeres. I overtager hele 15.915 kvadratmeter grund, som rummer en bolig samt en stor udbygning med både stalde og udhuse. Ejendommen er fuld af muligheder, for det første kan I vælge, om I vil benytte den som helårs- eller fritidsbolig, og derefter kan I gå i gang med at skabe præcis de rammer, der passer til jeres behov. Det kan desuden nævnes, at der også medfølger endnu en grund med adressen Løgstørvej 46, så plads er ikke en mangelvare.

Den landlige idyl er helt i top, når I drejer ind på den hyggelige gårdsplads, og her er det nemt at forestille sig enten de kommende feriedage eller en helt ny tilværelse. Huset er oprindeligt fra 1927, og det præsenterer sig på traditionel vis med stråtag, buede kviste og bondehusvinduer. Men den originale charme kombineres med moderne opdateringer, for huset blev renoveret i 2009, der er installeret luft-til-luft-varmepumpe, og der er opsat solcelleanlæg.

Indendøre venter jer en bolig fordelt på halvandet plan, og tilsammen giver de to etager jer tre værelser, et badeværelse og et stort opholdsmiljø, hvor der er åben forbindelse mellem køkken-alrum og stue. Overalt i huset mødes I af en lys, venlig og imødekommende atmosfære, som blandt andet skyldes det naturlige lysindfald, der strømmer indenfor. Opholdsrummet giver jer et fantastisk samlingssted, og både fritliggende bjælker og den fine brændeovn er med til at tilføre rummet sjæl og varme. Som prikken over i’et kommer hele to havedøre, som giver adgang til de naturskønne omgivelser. Haven er som et grønt lærred, hvor I kan indrette jer med alt fra køkkenhave til utallige solkroge.

Alt dette tilsættes adressen, som giver jer cykelafstand til vandet og under tyve minutters kørsel til stemningsfulde Løgstør.

Velkommen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.