Bøgevej 36, Kollerup, 9690 Fjerritslev

Meget velholdt fritidshus med ugeneret beliggenhed

Et dejligt familiesommerhus kaldet "Bjørnebo". Fritidshuset er opført i 1987 og der er efterfølgende bygget til mod syd og øst. Der har ikke været røget i huset ligesom der heller ikke har været husdyr i huset.

Du træder ind i en dejlig havestue der også fungerer som spisestue med flot udsigt til natur og grønne arealer. Herfra kommer du ind i husets køkken som ligger i åben forbindelse med stue og havestue. Hyggelig stue med brændeovn på klinker og udgang til flisebelagt terrasse. Der er tilbygget en udestue med et dejligt lysindfald. Dejligt badeværelse med spa og sauna og i alt 3 værelser. Der er indlagt bredbånd fra bredbånd Nord i huset.

Fritidshuset ligger placeret på en 984 m2 stor grund. Udover de gode terrasser indbyder den store plæne til masser af leg og aktivitet.

Naturområdet tilbyder gode stiforbindelser til store kuperede hedearealer som er velegnet til trave- og motionsture. Der er blot 4 km til Vesterhavet, med en dejlig bred sandstrand, klitter og solgyder. Slettestrand byder på noget af den smukkeste og varierede natur man kan finde. Udover stille gåture er der rig mulighed for at få sved på panden på nogle af Nordeuropas bedste mountainbikeruter. Der er kort afstand til handelsbyen Fjerritslev med gode indkøbsmuligheder, butikker, golfbane, bowlingcenter, svømmehal og gode trafikforbindelser til såvel Aalborg som Thisted.

Kontakt os allerede nu for aftale om fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.