Valmuemarken 52, 9690 Fjerritslev

Rummelig villa med attraktiv beliggenhed!

Nye vinduer - samme pris! Vinduerne er udskiftet i foråret 2021.

Denne skønne villa ligger på et lukket vænge med mange gode gang- og cykelstier. Fjerritslev byder på gode faciliteter med daginstitution, skole og gymnasium, så børnene kan voksne sig store uden I behøver at flytte. Byen har sågar også biograf, svømmehal og idrætsfaciliteter inklusiv golfbane.

Ejendommens 247 boligkvadratmeter fordeler sig i halvandet plan. Under de hyggelige skråvægge og fritlagte bjælker på første sal er der en stor stue og et badeværelse med badekar. Herudover fire gode værelser - det ene med udgang til en østvendt svalegang med skøn udsigt. Huset er yderst velegnet både til en småbørnsfamilie og en teenagefamilie.

Stueplan rummer tre værelser og et badeværelse samt et bryggers. Køkken og alrum er adskilt af en buet åbning, hvor du straks bemærker det klassiske, hvide køkken med skakternet gulv. Stuen strækker sig videre ud i den skønne havestue, hvor det ikke er svært at forestille sig mange gode hyggestunder i selskab med familie og venner. Enten foran den hyggelige brændeovn eller på terrassen udenfor, der strækker sig om tre af husets fire sider.

Ved en småbørnsfamilie sover hele familien på 1. sal, men med legeværelse og walk in closet i stueetagen, hvor familien også går i bad. Dermed kan børnene lege tæt på forældrene i stueetagen og der undgås tøj på trappen hele tiden.
~
Ved en teenagefamilie sover teenagerne på 1. sal og forældrene i stueetagen. Hermed kan teenagerne have venner på besøg og holde fester på 1. sal, hvor der stort set ingen larm er for forældrene, som opholder sig og sover i stueetagen. Walk in closet er stadig nedenunder.

Desuden flot anlagt have med bede og en gangsti til bunden af haven med endnu en solrig terrasse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.