Kammasvej 17, Trend, 9670 Løgstør

Velbeliggende fritidshus med fjordudsigt!

Beliggende på Kammasvej finder du dette hyggelige sommerhus, bygget i mursten. Huset, der er i to plan, fremstår velholdt og indrettet med charme og hygge.

Stueplan er indrettet med entre, der fordeler til badeværelse, et mindre værelse og ikke mindst til husets hjerte, nemlig køkkenet der ligger i åben forbindelse med stuen. Herfra kan du nyde varmen fra brændovnen og på de lune sommerdage, kan du med fordel træde ude på den dejlige terrasse.
1. salen tilbyder 2 gode værelser, hvoraf det ene har fjordudsigt og udgang til altan. Der er ligeledes en godt og anvendeligt repos, hvor der også er udgang til en mindre altan. Husets 84 m2 er godt indrettet og fremstår meget velholdt.

Udvendigt er der tilhørende stor garage/udhus med god plads til opbevaring. Grundens 1.255 m2 er nemme og overskuelige at vedligeholde. Der er delvist omkranset af hæk og træer hvilket giver mulighed for at nyde solens stråler ganske ugeneret.

Trend området byder på en dejlig børnevenlig strand, godt miljø til windsurfing, campingplads, Trend Kro samt en Put&Take~ sø. Man finder samtidig Vitskøl Kloster, som byder på flere spændende aktiviteter i løbet af året.~rudover er der i området rig mulighed for at benytte sig af de~offentlige stier og mountainbike-ruter. ~~
Derudover ligger sommerhusområdet ikke langt fra handelsbyen~rsø som tilbyder blandt andet spisesteder, butikker samt indkøbsmuligheder. Muslingebyen Løgstør ligger blot 14 km væk og her er der er rig mulighed for at nyde restauranter, butikker samt det maritime miljø omkring havnen.
Feriecentret Landal i Rønbjerg ligger ca. 8 km væk og tilbyder legeland og badeland. Ønsker man at prøve kræfter med en omgang golf, ligger der 4 golfbaner i en radius af 20 km fra sommerhusgrunden.

Velkommen til Kammasvej 17!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.