Elisesvej 2, Trend, 9670 Løgstør

Unik beliggenhed i 1. række med fjordudsigt!

Her får du intet mindre end et lækkert fritidshus med to gode værelser plus en hems samt en enestående udsigt til vandet og mange gode aktiviteter for hele familien. Boligens 65 boligkvadratmeter er godt udnyttet og med 1.084 m2 grund, primært udlagt i græs er der rig mulighed for masser af leg og aktivitet, samtidig med at vedligeholdelsen er minimal.

Sommerhuset, kaldet "Tahiti",~r oprindelig bygget i 1959 og består af køkken i åben forbindelse med en dejlig spisestue, badeværelse og soveværelse. Tilbygningen, der består af stue, hems og soveværelse, er bygget i 1992. Her blev også badeværelset moderisret med elvarme i gulv, vaskemaskine og brusekabine.

Hele huset et totalrenoveret i 2015-18, hvillket betyder at du får nyt køkken, nye tæpper og gulve, nyt tag, ny beklædning, ny el, nye vinduer samtidig med at alt er efterisoleret.

Udvendigt er der anlagt tre nye terrasser, hvoraf den ene udgøres af en hyggelig gårdhave, skabt af husets to længer. Der er ydermere installeret et vildmarksbad, hvorfra fjordudsigten kan nydes. Græsplænen er lagt om, og der er sået nyt græs, ligesom der er nyt hegn hele vejen rundt om grunden. Der er endvidere bygget et anneks, der dels består af et værksted og en alkove med plads til to.

Fritidshuset er beliggende i naturskønt område ved Trend, som er kendt for den børnevenlige badestrand samt gode vandre- og cykelstier. Der er ligeledes gode betingelser for windsurfing og handelsbyerne Løgstør, Farsø og Aars ligger alle indenfor kort køreafstand. Feriecentret Landal i Rønbjerg ligger blot 8 km væk og tilbyder badeland, legeland og restaurant.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Elisesvej 2!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.