Tyttebærstien 24, Thorupstrand, 9690 Fjerritslev

Dejligt sommerhus i rolige omgivelser i Thorup Strand.

Sommerhuset fremstår pænt og velholdt med gode faciliteter på både inde og ude. Beliggende nær Vesterhavet og noget af Danmarks bedste natur.

Sommerhuset er velegnet til en afslappende familieferie hele året rundt, også uden for sommersæsonen. Her er plads til otte overnattende personer fordelt på fire værelser. Trænger man til lidt luksusstemning kan man fylde spabadet, tænde for saunaen og slappe af i en times tid for sig selv.

Sommerhuset er indrettet med entré med loft til kip. Veludstyret køkken i åben forbindelse med spisestue. Hyggelig stue med brændeovn og sofaarrangement. Herfra er der udgang til en stor, sydvendt terrasse. Endvidere byder boligen på et lækkert badeværelse med gulvvarme, sauna og spabad. Dertil kommer to værelser med senge og to værelser med køjesenge.

Udvendigt venter en stor, skøn have med masser af plads til diverse aktiviteter. Til børnene er både sandkasse og gynger, og der er masser af plads til at lege og spille bold på plænen.

Tyttebærstien er en del af et større sommerhusområde i rolige og naturskønne omgivelser. Man har under en kilometer til den skønne Thorup Strand, hvor man stadig kan opleve, at fiskerkuttere bliver trukket i land, og hvor man har mulighed for at købe friske fisk til frokosten eller aftensmaden. Stranden ved Thorup har gode bademuligheder, og i de nærtliggende klitplantager kan man trave i noget af Danmarks smukkeste natur. Der er desuden kort køreafstand til Fjerritslev med gode indkøbsmuligheder, forretninger, restauranter, golfklub, svømmehal og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.