Gøttrupvej 256, Gøttrup, 9690 Fjerritslev

Stor og velholdt villa med hele 256 kvadratmeter at udfolde sig på. Heraf en veludnyttet og yderst anvendelig underetage/kælder på 142 kvadratmeter.

Glæd dig til at flytte ind i denne velholdte villa, der ligger på en fredelig adresse i det hyggelige Gøttrup - få kilometer fra Fjerritslev, Limfjorden og Vesterhavet. Her kan du se frem til en velindrettet villa på hele 256 etagemeter, der fordeler sig på en lys, indbydende stueetage og en yderst anvendelig underetage/kælder. Med i købet får du en overdækket terrasse samt en velanlagt have, der ligger ugeneret ud til åbne marker.

Fra vejen præsenterer villaen sig i flot stand med en gul murstensfacade, vinduer i mørkt træ samt et nydeligt, sort tag. Med til huset følger en præsentabel dobbeltgarage med en gråpudset facade og et sort pyramidetag.

Stueetagen byder på en rummelig entré, hvor der er rigelig med skabsplads til sko og overtøj. Du får også et godt disponibelt rum til opbevaring samt et lyst hjemmekontor. Hertil kommer et stort stuemiljø, der udgøres af en spisestue og en dagligstue i åben forbindelse. I begge stuer er der et skønt lysindfald, og fra spisestuen sender en brændeovn ekstra varme ud på hele etagen. Fra stuemiljøet har du adgang til et funktionelt køkken med god bordplads og hvide skabs- og skuffeelementer. Herude er der også blevet plads til en smart spiseplads, hvor hverdagens hurtige måltider kan indtages. Stueetagen fuldendes af et pænt badeværelse med hvidt inventar og muret bruseniche.

Kælderen består af et stort opholdsrum med et tilhørende barområde - de perfekte rammer for din næste fest. Derudover finder du et rummeligt soveværelse med skabsvæg samt et stort soveværelse med walk-in-closet. Slutteligt byder underetagen på yderligere et badeværelse, der ligeledes står med hvidt skabsarrangement og separat bruseplads.

Du får uden tvivl stor glæde af den store dejligt lukkede udstue som føere dig videre til en stor dejligt høj terrasse, hvor du kan sidde helt ugeneret og nyde udsigten til markerne. Her er der god plads til at skabe hyggelige rammer om udelivet med havemøbler, grill og blomsterkrukker.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.