Alexiasvej 17, Trend, 9670 Løgstør

Stemningsfuldt sommerhus med anneks tæt på stranden!

Det bliver en ren fornøjelse at tilbringe somrene i dette fritidshus på Alexiasvej 17 i sommerhusområdet ved Trend. Du befinder dig i gåafstand til en dejlig badestrand, hvor børnene kan vade langt ud i vandet, før det bliver dybt. Herudover er der også nærliggende skov med mulighed for gode vandre- og cykelture.

Selve boligen emmer af autentisk feriestemning. Den store grund på 1er 833 m2 er frodig og omkranset af god beplantning. Her er rig mulighed for at børnene kan tumle mens der midten er en skøn fliseterrasse, der indbyder til afslapning i solen. Overfor terrassen gemmer sig et anneks, der giver et væld af anvendelsesmuligheder, alt efter hvad behovet er.

Sommerhuset byder dig velkommen med en charmerende halvdør, der fører dig ind i entréen, hvorfra du på venstre side har et rummeligt soveværelse, og til højre finder du et nydeligt badeværelse med brus. Det tilstødende køkken ligger i åben forbindelse til stuen, men du har faktisk et alrum overfor køkkenet, der fungerer fremragende som spiseafdeling.
Stuen er særdeles hyggelig med en indbydende krog, der egner sig perfekt til sofahjørne.
Udestuen er særlig dejlig, og gør det muligt at forlænge sæsonen når det bliver køligere udenfor. Der er ny varmepumpe installeret. Fiber-net er indlagt i huset.

Sommerhuset er bevaret i ægte sommerhusstil og rummer masser af charme og hygge. Med placering for enden af vejen er huset placeret ganske fredeligt med naturen som nærmeste nabo.

Hvis du bevæger sig udenfor sommerhusområdet finder du få kilometer fra adressen Vilsted Sø, hvor du kan sejle i kajak eller kano. Indenfor kort køreafstand kan du ligeledes lægge vejen forbi handelsbyen Løgstør eller feriecentret Landal Rønbjerg som tilbyder blandt andet legeland, badeland og flere restauranter.

Alt i alt et dejligt fristed - ring for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.