Troldbjergvej 11C, Søhøjlandet, 8883 Gjern

Deluxe feriebolig ved Landal Søhøjlandet!

Ferieboligen er beliggende ved Gjern Bakker nord for Silkeborg, som er et af de smukkeste og mest markante landskaber langs Gudenåen. Ferieboligerne er beliggende ved Golfcentret tæt ved Feriecentret Landal Søhøjlandet, med masser af spændende indendørs -og udendørs aktiviteter, hvor natur, skov og vand indbyder til fart, spænding og afslapning. Her er bl.a. vandland med en af Danmarks bedste vandruschebaner, skibakke og 18-huls international golfbane.

Deluxe 8 boligen er opført i 2 plan og er i stueplan indrettet med entre, badeværelse, soveværelse med dobbeltseng, opholdrum med åbent køkken, spiseplads, udgang til terrasse, hyggelig sofagruppe og trappe til 1. sal, hvor man finder badeværelse med spa, brus og sauna, samt 3 øvrige soveværelse med dobbeltsenge.

Der er benyttet model fotos i dette salgsmateriale - indbo/møbler kan variere fra det viste.

Gelænderet ved huset er udskiftet i 2017. Stolper udskiftes i 2019.

Man har udlejningspligt hos Landal som på ejers vegne har ret til at formidle lejemål til ferieboligen.

Gode VIP privilegier: Fri adgang til sportshal m. badmintonbaner, squashbane, boldbane og klatrevæg (hvor det er til rådighed). Fri adgang til udendørs tennisbaner. Fri adgangs til badeland. 25% rabat på ophold på alle Landal Resorts udenfor højsæsonen. Bowling alle dage for 99 kr. pr. bane. Diverse tilbud i restaurant, pizzeria og butik.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.