Svoldrupvej 82, Svoldrup, 9640 Farsø

Spændende ejendom lidt udenfor Farsø - god plads til hobbyer

Hvis du drømmer om masser af plads til hobbyerne og en naturskøn beliggenhed tæt på byen, så er denne ejendom sikkert noget for dig. Den ligger nemlig i grønne omgivelser ved Farsø, og mens du og familien kan flytte ind i et pænt stuehus, får dine fritidsinteresser plads i to store haller. Samtidig venter der masser af kvadratmeter uden døre, for grunden tæller knap 1,3 hektar jord, der grænser op til åbne marker. Velkommen til Svoldrupvej 82!

Selvom om du kommer til at bo på landet, kan du være i centrum af Farsø efter fem min. på cykel. Og i byen finder du alt, hvad du behøver i hverdagen af institutioner og indkøbsmuligheder. Perfekt kombination af by og natur.

Der er god plads til biler på det grusbelagte ankomstareal, men de firehjulede kan også parkeres på gårdspladsen, der ligger mellem stuehuset og hallerne. Gårdpladsen er desuden et oplagt sted af nyde solen i læ for vinden. Resten af udearealerne er hovedsageligt anlagt med græs, hvilket giver dig et godt udgangspunkt for at anlægge området efter dine personlige ønsker.

Mulighederne venter desuden i de to store haller, der byder på adskillige kvadratmeter. Samler du eksempelvis på biler, får du her rigeligt med plads til interessen. Måske drømmer du også om et stort værksted eller søger opbevaringsplads - uanset hvad, så leverer de to haller rammerne.

Stuehuset er fornuftigt indrettet i forhold til børnefamiliens behov, og i stueplan ligger et spisekøkken, en spisestue og en dagligstue ved siden af hinanden. Derudover rummer stueplan et stort badeværelse, et lyst soveværelse, en entré og en bagindgang, mens førstesalen indeholder to soveværelser og et ekstrastort værelse.

Lad os mødes på adressen til en snak om ejendommens muligheder.
Kontakt os allerede i dag, så arrangerer vi en fremvisning for dig.

Bemærk at det faktiske varmeforbrug for det seneste år har være ca. 12.000 kr., og dermed noget lavere end anslået i energimærket.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.