Alvildasvej 1, Trend, 9670 Løgstør

Flot og velholdt Birksø Bjælkehus i Trend.

Er du på udkig efter et sommerhus med plads til hele familien eller et godt køb med henblik på udlejning - så tag et kig på Alvildasvej 1.

Sommerhuset er skønt indrettet med åben entre, hvorfra der er adgang til et værelse, et badeværelse med gulvvarme og sauna samt en stor fordelergang. Sidstnævnte giver adgang til endnu et badeværelse med gulvvarme og spabad. Dertil kommer to gode værelser og et flot køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsstue med brændeovn. Herfra er der udgang til en stor, overdækket terrasse. Sidste men ikke mindst er der stor hems med to sovepladser.

Udenfor venter en stor have med plads til diverse aktiviteter, flere gode terrasser med nye brædder, en garage på 25 m2 og et anneks med sovepladser på 15 m2.

Der er mulighed for en god lejeindtægt - i sommersæssonen 2019 var der en lejeindægt på 58.700 kr. + indtægt på forbrug 10.700 kr.

Trend er et attraktivt sommerhusområde med spændende natur, god børnevenlig og lang sandstrand, attraktive surf- og fiskemuligheder. Der er ca. 8 km. til Dayz - Rønbjerg Feriecenter og flere gode golfbaner indenfor 15 km, bl.a. Himmerland Golf & Spa Resort. Der mulighed for spisning på Trend Kro og lidt indkøb på campingpladsen.

Kontakt os for yderligere information eller ved ønske om fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.