Amandasvej 21, Trend, 9670 Løgstør

Nyrenoveret sommerhus med unik beliggenhed!

Udsigt over fredet areal!

Boligen er skønt indrettet med åben entre. Herfra er der adgang til et flot badeværelse med bruseniche. Endvidere er der adgang til et flot køkken i åben forbindelse med en hyggelig stue med brændeovn og store vinduespartier der sikrer et dejligt lysindfald. Fra stuen er der desuden udgang til en skøn, overdækket terrasse. Endvidere rummer boligen hele tre gode værelser.

Udvendigt venter en stor, skøn have med masser af plads til diverse aktiviteter. Dertil kommer en god træterrasse, der omkranser hele sommerhuset og giver optimale betingelser for at finde læ og sol.

Sommerhuset har fået nye vinduer samt ny beklædning på to sider af huset og taget er malet. Endvidere har udhuset/redskabsskuret fået ny beklædning og nyt tag. Der er indlagt fibernet. Hårde hvidevarer i køkkenet er udskiftet i 2020.

Trend er et attraktivt sommerhusområde med spændende natur, god børnevenlig og lang sandstrand, attraktive surf- og fiskemuligheder. Der er ca. 8 km. til Landal - Rønbjerg Feriecenter og flere gode golfbaner indenfor 15 km, bl.a. Himmerland Golf & Spa Resort. Der mulighed for spisning på Trend Kro og lidt indkøb på campingpladsen.

Der foreligger udlejningsaftale med Dancenter, og der er mulighed for en god lejeindtægt! I perioden maj-oktober 2019 har der været en indtægt på 22.700 kr.

Kom og oplev et dejligt indbydende sommerhus med en unik placering!

Kontakt os allerede nu for en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.