Tinggårdsvej 18, Næsborg, 9670 Løgstør

Flot beliggende ejendom med skøn udsigt!

Denne nydelige ejendom lige uden for Næsborg ligger højt og byder på den skønneste udsigt udover det åbne landskab og med gode muligheder for mindre dyrehold eller hjemmeerhverv. Stuehuset og udhuse har fået den store renovering i 2005.
Gårdspladsen er omdannet til en hyggelig gårdhave med flisebelægning, lidt beplantning og omkranset med muret læmur. På modsatte side af stuehuset er der anlagt en god større fliseterrasse. Meget af grunden er anlagt med græs og indhegnet med træer og hæk. I baghaven er der lavet højbede og køkkenhave.
Udhusene kan bruges til mange forskellige formål. Her er stadig et par bokse til heste og også god plads til at makke fx i biler. Her er flere gode porte ud fra den store lade og også stalden. Der er allerede lavet et værksted i laden til gør-det-selv m/k. Her er pillefyret også placeret og her er god plads til at opbevare piller.
Stuehuset på 188 m2 bolig i 2 plan med billig varme fra pillefyr (2015). Stueplan med stort bryggers og badeværelse med både hjørnespa og muret brus. Hertil kommer et stort soveværelse med skabsvæg. Hvidmalet landkøkken, som er renoveret i 2014. Der er åbent fra køkkenet ind til stuen, hvor der er plads til spisebord og sofaafdeling. Her er også en ny brændeovn. Efter stuen er der et stort værelse, som i dag bruges til legerum for dagplejebørn. Dette kan også bruges som en spisestue. Efter køkkenet er trappen til 1. sal og et lille kontor. På 1. sal er der yderligere en stue med loft i kip og den skønneste udsigt over det åbne landskab. Herudover 3 værelser. Vinduer og døre er skiftet i 1997 til pvc.
Blot 3 km til Toppedal skolen med skolebus udenfor ejendommen. Indkøb i Skarp Salling, som ligger et par km væk og kun 9 km til Løgstør by.

Velkommen til Tinggårdsvej 18!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.