Viborgvej 606, Trend, 9670 Løgstør

Flot totalrenoveret ejendom med egen strand uden bopælspligt!

Nu kan denne totalrenoverede ejendom blive jeres. Foruden den uovertrufne beliggenhed med udsigt til vandet, er denne bolig med 1,4 hektar jord velegnet til liberalt erhverv, galleri og udlejning med mere - alt efter jeres behov.

Ejendommen ligger i det smukke Trend, der er kendt for sine flotte naturstier, grønne områder og den børnevenlige strand til afkølende svømmeture i sommermånederne. Samtidig er her også gode forhold for fiskeri og windsurfere. Der er omkring 10-15 minutters kørsel til handelsbyerne Løgstør og Farsø, der ligesom lokalområdet byder på indkøbsmuligheder, skolefaciliteter og daginstitution.

I får masser af plads til at udfolde familielivet på med hele 302 m2 fordelt på halvandet plan. Ejendommen er som nævnt totalrenoveret og har en meget lys og indbydende atmosfære. Når I ankommer til den nydelige bolig med hvide facader og rødligt tegltag, kan I passende parkere i den rummelige garage. Herfra kan I gå tørskoede ind i husets ene ende med garderobe og fordelergang til viktualierum, teknikrum, badeværelse og det store multirum. Herfra er der franske døre til den charmerende hall med adgang til den resterende bolig. Her finder I tre gode stuer, hvoraf den ene er i åben forbindelse med køkkenet. Dette har integrerede hårde hvidevarer og fremstår meget unikt med sin lettere mørkegrønne farve på dele af skabsdøre og skuffer. Der er fjordkig fra køkken og den ene stue, som begge er med terrassedør ud til haven. Der er et dejligt stort badeværelse med badekar, muret bruseniche med regnbruser og vaskesølje. I forlængelse heraf findes et værelse. I tilgår førstesalen fra trappen i en af stuerne og kommer op til to skønne værelser og endnu en stue. Her er loft til kip samt en forrygende udsigt til vandet fra glaspartierne og den lille altan.

Det store og flotte multirum har loft til kip samt fritlagte bjælker, og byder på et væld af muligheder med bl.a. egen indgang.

Kan lejes helt eller delvist fra 1/7-2020.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.