Ahornvej 61, Kollerup, 9690 Fjerritslev

Charmerende sommerhus med stor, solrig terrasse!

Dette flotte sommerhus har en fantastisk beliggenhed mellem hav og fjord i et naturskønt sommerhusområde nær Fjerritslev. Her får du enestående rammer for ferier og forlængede weekender med et idyllisk fritidshus, der på fin vis kobler et moderniseret indre med en velbevaret og unik charme.

Sommerhuset ligger i et letkuperet terræn med skov og lyng byder på smukke vandreture og ikke mindst MTB ture. Du kan køre til Vesterhavets brusende kyst på blot et kvarter, og Kollerups Plantage ligger ikke engang én kilometer fra adressen. Gøttrup Sø og Limfjorden er ligeledes tæt på, og begge byder på blændende naturoplevelser. Samtidig kan du cykle til Fjerritslevs bymidte på under ti minutter, og her finder du hyggelige specialbutikker og spændende tilbud.

Sommerhuset er opført i 1982 og udstråler ren ferieidyl med sin træbeklædning og hvide vinduesrammer. En stor græsplæne indrammer huset og tilbyder masser af plads til hygge, afslapning og leg. Indenfor møder du en flot, moderniseret bolig med et lyst, indbydende og charmerende udtryk.

Det lækre køkken har en hyggelig atmosfære, og en køkkenhalvø mod stuen indbyder til samvær over madlavningen. Stuen har et fantastisk lysindfald gennem to dobbeltdøre, der begge fører til en skøn terrasse, som rummer god plads og indrammes af et stakit, der skaber en helt privat krog. Derudover byder huset på et klassisk, flot badeværelse med hvide fliser og mørke gulvklinker samt tre lyse værelser. Den fine entré har en praktisk dimension, og her er således både bordplads og vaskemaskine.

Ring for en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.