Blåbærstien 55, Thorupstrand, 9690 Fjerritslev

Velbeliggende sommerhus i god kvalitet!

For enden af en blind vej i det hyggelige sommerhusområde ved Thorup Strand, finder du dette KK fritidshus opført i 1999. Huset fremstår lyst, indbydende og ikke mindst meget velholdt. Med gode soverum, hyggeligt opholdsrum og ikke mindst gode terrasser og en dejlig grund, får du her de oplagte rammer for et fritidshus.
Huset der rummer 64 boligm2 er indrettet med entre/gang der fordeler til husets badeværelser samt to gode værelser. Herefter fortsætter du frem til køkkenet der ligger placeret i åben forbindelse med et dejligt opholdsrum med spiseplads og opholdsstue. På de lune sommerdage kan du blot åbne terrassedøren og træde udenfor, men du på de kolde efterårsdage med fordel kan tænde op i brændeovnen. Ydermere er der endnu et værelse i forlængelse af stuen samt hems.
Udvendigt får du hele 1387 m2 naturgrund hvor du kan læne dig tilbage på en af de gode terrasser og nyde udsigten udover hedearealet der grænser op til grunden. Her har du altid mulighed for at finde læ og sol og plænen indbyder til masser af leg og aktivitet. Der er tilhørende carport på 25 m2, samt to mindre udhuse/skure.
Fritidshuset ligger placeret i det hyggelige og attraktive sommerhusområde ved Thorup Strand. Har oplever man, som et af de sidste steder, fortsat det traditionelle kystfiskeri, hvor kutterne dagligt trækkes op på land efter at have været på havet. Med en frisk gåtur kommer du hurtigt til den brede og hvide sandstrand ved Vesterhavet. Thorup klitplantange indbyder også til gode vandre- og ikke mindst MTB-ture. For børnene vil det være oplagt at besøge områdets naturlegeplads og med en kort køretur kan handelsbyen Fjerritslev besøges. Alt i alt et fantastisk område!
Der er indlagt internet i sommerhuset.
Ring allerede nu og bestil en fremvisning af Blåbærstien 55!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.