Ålegårdsvej 69, Ålegårdsmark, 9690 Fjerritslev

Landbrugsejendom med 1,2 ha i attraktivt område!

Drømmer du om at bo på landet, i naturskønne omgivelser og samtidig ikke langt til byen - så har du her muligheden! På Ålegårdsvej 69 kan du flytte ind med det samme. Har du mod på at lave forbedringer på ejendommen og sætte dit eget præg er der samtidig mulighed for dette!

Ønsker du noget helt andet, fx. at vælte det nuværende stuehus og bygge nyt med placering og udsigt ud over de flotte åbne marker, vil dette også være en oplagt mulighed!

Ejendommen består af et stuehus på ialt 196 boligkvadratmeter. Herudover er der udbygninger bestående af dobbelt garage med mindre disp. rum, lade samt hestestald med bokse. Da de 1,2 ha ligger omkring ejendommen, vil det være oplagt at have mindre dyrehold.

Stuehuset, der er i to plan, er i stueplan indrettet med en stor entre/gang med adgang til husets badeværelse. Du kan ligeledes fortsætte ind i en stor spisestue, hvor hele familien kan være samlet. Der er samtidig adgang til køkken og opholdsstue, med god plads til fx. et legehjørne, kontorplads eller andet. Der er lagt nye gulve i stueplan, hvor der er også er gulvvarme.

På 1. salen er der to renoverede værelser, mens de to andre værelser samt repos med fordel kunne sættes i stand. Der er nye tagvinduer på hele 1. salen.

Der er indlagt fjernvarme.

Ejendommen er beliggende blot 1,3 km fra den hyggelige landsby Skræm. Skal du finde indkøbsmuligheder, skole og fritidsaktiviteter ligger handelsbyen Fjerritslev blot en kort køretur herfra.

Velkommen til Ålegårdsvej 69!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.