Amandasvej 17, Trend, 9670 Løgstør

Velholdt og charmerende fritidshus!

I 2005 opførte nuværende ejer selv dette hyggelige fritidshus på en 1.364 m2 stor grund i sommerhusområdet Trend. Boligen har på intet tidspunkt været udlejet og det fremstår meget velholdt med et godt materialevalg.

De 83 boligkvadratmeter er rigtig godt indrettet og huset fremstår indflytningsklart. En dejlig lys entre fordeler til fritidshusets 2 værelser. Herudover er der et dejligt badeværelse med brus og el-varme i gulvet. Husets hjerte er køkkenet, der ligger i åben forbindelse med stuen, hvor der er plads til såvel spisestue som opholdsstue. Her er tilmed en hyggelig alkove med dobbelt sovesofa. De fine lyse trælofter og høje vinduespartier giver tilsammen et enestående lysindfald. På de kolde efterårsdage skaber brændeovnen lune i hele rummet, mens du på de varme solskinsdage med fordel kan træde udenfor på den dejlige, store og delvist overdækkede terrasse.

Fritidshuset ligger højt placeret på grunden, hvilket giver en dejlig udsigt udover det naturskønne område. Den store plæne indbyder til masser af leg og aktivitet. Grunden er i sin helhed meget nem at vedligeholde og giver masser af tid til ferie og afslapning. Der er tilhørende skur på ca. 6 m2 og derudover er der et mindre rum til opbevaring med indgang fra terrassen.

Trend er et attraktivt sommerhusområde med spændende natur, god børnevenlig lang sandstrand samt attraktive surf- og fiskemuligheder. Med fritidshusets placering når man stranden på en kortere gåtur. Der er ca. 8 km. til Landal - Rønbjerg Feriecenter og flere gode golfbaner indenfor 15 km, bl.a. Himmerland Golf & Country Club. Der mulighed for spisning på Trend Kro og lidt indkøb på campingpladsen, ellers ligger Dagli' Brugsen i Overlade blot 2 minutters kørsel herfra.

Drømmer du om et velholdt og indbydende fritidshus med en naturskøn og fredelig placering - så har du her muligheden!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.