Thorup Strandvej 288, Thorupstrand, 9690 Fjerritslev

Særpræget ejendom i Thorup Strand - med et væld af muligheder!

Nu har I muligheden for at overtage denne spændende og særprægede ejendom i Thorup Strand nær Fjerritslev. I får et boliglandbrug på omtrent 8,1 hektar, og det er værd at nævne, at jorden til afgræsning (ca. 6 ha) er tilskudsberettiget. Der er et rigtig godt græsareal ved tilbygningerne, og her hersker generelt en idyllisk stemning. Tilmed er der blot 400 meter ned til den brede sandstrand og Vesterhavet.

I overtager en bolig i pæn stand med vinduer på hele sydsiden fra 2014. Samme år blev køkkenet udskiftet, og I kan glæde jer over gulvvarme i køkkenet samt forældreafdelingens soveværelse og badeværelse. Der er indlagt fibernet.

Hjemmet tilgås via en rummelig entré, hvor hele familien kan få overtøjet af på samme tid. Fortsætter I videre, kommer I ind i det hyggelige køkken-alrum med masser af lys. Det landlige køkken med grålige fyldningslåger og skuffer fremstår utrolig flot og charmerende, mens der i alrummet er en hyggelig spisekrog. Fra opholdsmiljøet er der adgang til den indbydende stue med trægulv samt bryggerset - oplagt til vaskefaciliteter. Yderligere rummer stueetagen to nydelige værelser, herunder en forældreafdeling med walk-in-closet og badeværelse med to indgange. Førstesalen indeholder yderligere fire indretningsvenlige værelser, heraf ét med kig til Vesterhavet, et tekøkken og et badeværelse med bruseniche.

Der er gode udhuse med mange anvendelsesmuligheder. Sælger driver i dag Bed&Breakfast på ejendommen. Mulighederne er mange, hvadenten I drømmer om at kombinere bolig med erhverv, har en pladskrævende hobby eller blot drømmer om at bo i skøn natur med god plads omkring jer.

Få minutters gang fra huset finder I en busforbindelse mod Fjerritslev, som leder til både Thorup-Klim Skole og Fjerritslev Gymnasium. Den nærmeste daginstitution ligger i Klim, mens Vester Thorup byder på en dagligvarebutik.

Kontakt os allerede nu og bestil tid til en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.