Gl. Viborgvej 1, Stistrup, 9640 Farsø

Sjælden udbudt ejendom med mange muligheder!

Det er ikke småting, der følger med erhvervelsen af denne naturskønt beliggende trelængers landejendom ved Limfjorden. To af længerne er indrettet med bolig, der omfatter 10 værelser, to køkkener og tre badeværelser plus et ekstra toilet samt store opholdsrum. Hertil kommer masser af øvrig plads til aktiviteter og erhverv samt lidt under 2 hektar jord, der giver mulighed for mindre dyrehold.

Ejendommen ligger lige ved grøn natur ned til fjord og strand. Der er omkring fem minutters gang til bussen og en anelse længere køretur i bil til handelsbyerne Farsø og Løgstør.

Ejendommens stuehus og længer er fra 1895, og senest har de huset en institution, hvilken er årsagen til de mange værelser, badeværelser og to køkkener. Boligarealet breder sig over to af længerne og er fordelt på halvandet plan. Begge køkkener ligger i forbindelse med alrum og stuer, hvoraf en har udgang til en altan. Herudover er der store multirum til aktiviteter, et godt bryggers og et fyrrum med nyt pillefyr.

Foruden boligen får I en tredje længe med værksted og garage samt en fritliggende stålhal på 339 m2. Der er både anlagt terrasse på gårdspladsen og ved ejendommens sydvestvendte side. En stor del af grundens 19.678 m2 ligger hen som eng, men der er også en hyggelig have med blandt andet græsplæne og bålplads. Kort sagt er dette mulighedernes land, hvad enten I leder efter en bolig til et kollektiv, til flere familier eller generationer, eller I bare gerne vil have god plads til hobby og erhverv eller noget helt tredje.

Kontakt Mæglerfirma Asger Larsen – Løgstør for en fremvisning, hvor I får alle detaljerne med.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.